Een 24 uur loodgieter is erg handig als er ’s nachts of in de weekenden iets gebeurt waar direct wat aan gedaan moet worden. Te denken valt uiteraard meteen aan lekkages, maar ook problemen met de CV ketel of watervoorziening kunnen door een 24 uurs loodgieter in Zwijndrecht worden afgehandeld.

Wij staan altijd paraat!

24 uurs loodgieterWe hebben daar direct al de meest uitgevoerde taken door een 24 uur loodgieter opgenoemd. De meeste werkzaamheden van een dergelijke loodgieter zullen bestaan uit het verhelpen van lekkages. Als het water uit de muur gutst zal er onmogelijk gewacht kunnen worden tot de volgende dag, of zelfs tot na het weekend. Uiteraard zul je meteen de waterkraan dicht moeten draaien om zo de schade te kunnen beperken, maar zelfs dan kan het nog onleefbaar zijn. Een weekend zonder stromend water is immers dramatisch, al helemaal als je geen water op voorraad hebt en dus feitelijk ook nog eens niets te drinken hebt!

Zorg er daarom voor dat je altijd het telefoonnummer van dergelijke bedrijven hebt opgeschreven. Als je ze dan ooit nodig hebt, kun je direct het bedrijf bellen zonder eerst te moeten zoeken wat precies het nummer was. Je voorkomt zo dat je dagen zonder stromend water of zonder verwarming zit – iets dat zowel ’s zomers als ’s winters dramatische gevolgen kan hebben.

Waarom kiest u voor ons

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Snelle en vakkundige dienstverlening
  • Betrouwbaar loodgietersbedrijf
  • Service staat voorop

24/7 bereikbaar

078-6513208