Wanneer u op het punt staat om een nieuwe cv-ketel aan te schaffen, zult u versteld staan van het aantal mogelijkheden wat u tegenwoordig heeft. Waar men voorheen altijd koos voor een losse cv-ketel in combinatie met een losse boiler, kan het tegenwoordig een stuk gemakkelijker. Nu is het veel gebruikelijker om te kiezen voor een zogenaamde combiketel, waarbij beide apparaten tot een nieuw apparaat gecombineerd zijn. Een alternatief op deze combiketel is de hr-ketel, waarbij u profiteert van een hoog rendement. Dit betekent dat het een hr-ketel relatief weinig energie kost om uw woning te verwarmen. Het is echter niet per definitie zo dat een hr-ketel de meest slimme keuze voor u is. Onze cv-ketel monteur vertelt u graag meer over de mogelijkheden die u tegenwoordig heeft bij de aanschaf van een cv-ketel.

Kies voor betrouwbare cv-ketelmerken

Als u een nieuwe cv-ketel koopt wilt u ervan verzekerd zijn dat de cv-ketel zeker tien tot vijftien jaar mee zal gaan. Om deze reden is het sterk aan te raden om bij het kopen van een cv-ketel altijd voor een cv-ketel van gerenommeerde merken te gaan. De meest voorkomende cv-ketelmerken in Nederland zijn onder meer Intergas, Remeha, ATAG en Vaillant. Naast deze cv-ketelmerken zijn er nog verschillende andere producenten die cv-ketels van een hoge kwaliteit maken. Onze cv-ketelmonteur komt graag eens bij u langs om u meer te vertellen over de verschillende producenten van cv-ketels.

Onderhoud en installatie

Nadat u een geschikte cv-ketel gevonden heeft is het sterk aan te raden om deze door een cv-ketelmonteur van ons loodgietersbedrijf te laten installeren. Zo weet u zeker dat de kans op complicaties minimaal is nadat de cv-ketel geïnstalleerd is. U moet er immers niet aan denken dat u kort na de installatie van de cv-ketel al te maken krijgt met storingen! Ook komen we graag eens per twee jaar bij u langs om uw nieuwe cv-ketel te laten onderhouden.