Is de badkamer binnen uw woning aan vervanging toe? Bekijk vooraf wat de laatste trends op het gebied van sanitair zijn, zodat u weer jaren vooruit kunt met uw nieuwe badkamer. In de huidige tijd wil men profiteren van luxe in de badkamer, waarbij men het als doel ziet om de badkamer zoveel mogelijk te laten lijken op de badkamer van een hotel. Wie droomt er immers niet van om dagelijks wakker te worden in een hotel? Veel badkamer hebben een moderne, strakke inrichting waarbij de klassieke witte tegeltjes vervangen zijn. De witte tegels waren vroeger heel gebruikelijk, maar passen niet meer bij de moderne badkamer van tegenwoordig.

Een badkamer laten renoveren

Een badkamer renoveren is een relatief lastige klus. Dit geldt in het bijzonder voor een badkamer waarvan u ook de indeling wilt veranderen. Bij een verandering van de indeling zullen de leidingen en afvoer verplaatst moeten worden. Om de kans op vervelende complicaties zo klein mogelijk te maken is het sterk aan te raden om de hulp van onze ervaren loodgieters in te schakelen. Onze loodgieter uit Zwijndrecht helpt u bij uiteenlopende klussen bij de renovatie van uw badkamer. Denk bijvoorbeeld aan het verleggen van leidingen, het verplaatsen van de afvoer, enzovoorts.

Houd er rekening mee dat de kans op lekkages of verstoppingen relatief groot is als u bepaalde klussen van een badkamerrenovatie zelf uitvoert.

Luxe sanitaire voorzieningen met klassieke accessoires

De meest moderne badkamers zijn voorzien van luxe sanitaire voorzieningen. Een stortdouche is voor veel mensen niet langer een uitzondering! Evenals dat veel mensen hun badkamer voorzien van een douche en bad, in plaats van een van beide sanitaire voorzieningen. Daarbij worden er vaak klassieke accessoires aan het interieur toegevoegd. Denk hierbij aan een zilveren kandelaar, een paar landelijk vormgegeven potjes met kleine vetplantjes, enzovoorts. Hoe komt uw badkamer er na de renovatie uit te zien?