Een van de meest vervelende problemen in woningen zijn verstoppingen in uw afvoer van bijvoorbeeld uw toilet, de douche of uw keuken. Niet alleen kunt u geen gebruik meer maken van de afvoer, ook geeft het vaak een vervelende en lang blijvende stank in uw woning. Om deze reden is het essentieel om een verstopping in uw woning in Zwijndrecht zo goed mogelijk tegen te gaan, door zo min mogelijk afval door de afvoer te laten gaan en te letten op het gebruik van bijvoorbeeld wc-papier. Mocht er al sprake zijn van een verstopping, dan kunt u onze loodgieters in Zwijndrecht inschakelen om u van hulp te voorzien bij het verhelpen van de verstopping.

Verstopping in Zwijndrecht oplossen

Het oplossen van een verstopping begint met het ontstoppen van uw riool, door deze met bepaalde apparatuur door te spuiten. De kracht waarmee wij het water door uw afvoer spuiten zorgt ervoor, dat verstoppingen oplossen en uw riool weer schoon wordt. Het is aan te raden om uw riool eens per (half) jaar door te laten spuiten, om beginnende verstoppingen direct te verhelpen. Vaak merkt u niet meteen dat er sprake is van een verstopping, waardoor onderhoud wellicht niet noodzakelijk lijkt.

Naast verstoppingen in de afvoer binnen uw woning, kunnen er vanzelfsprekend ook verstoppingen ontstaan in de afvoer die buiten loopt. Zeker in de herfst als er veel bladeren en kleine takjes in uw riool terechtkomen, kan een verstopping snel ontstaan zijn. Laat uw afvoer daarom eens per tijd controleren en doorspuiten.

Waarom kiest u voor ons

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Snelle en vakkundige dienstverlening
  • Betrouwbaar loodgietersbedrijf
  • Service staat voorop

Ma t/m zo bereikbaar