Loopt het water steeds minder goed weg uit de toiletpot? In dat geval kan uw WC ontstoppen in Zwijndrecht noodzakelijk zijn. Er zijn verschillende manieren om hierin te voorzien. Denk aan het gebruik van een klassieke ontstopper, of bijvoorbeeld een chemisch ontstoppingsmiddel. Dat laatste raadt men sterk af, omdat het voor schade aan de afvoer onder het toilet kan leiden. Onze loodgieter staat voor u klaar, om hulp te bieden bij een WC ontstoppen. Zeker bij een serieuze verstopping is het vaak lastig om deze zelf te verhelpen.

Laat uw WC ontstoppen

WC ontstoppen Een WC ontstoppen begint voor onze loodgieter standaard met het opsporen van de oorzaak van deze verstopping. Men gebruikt een kleine camera, welke door de afvoer onder het toilet beweegt. Mogelijk wordt de verstopping niet veroorzaakt onder het toilet, maar elders in het stelsel van afvoerleidingen onder uw woning. In dit geval zou bijvoorbeeld ook het water in de gootsteen of wastafel minder makkelijk weg moeten stromen. Met een klassieke ontstopper kunt u in eerste instantie zelf proberen de verstopping op te lossen. Een ontstopper zorgt namelijk voor een continue afwisseling van onder- en overdruk in de leiding. Afval wat zich in de afvoer heeft opgehoopt zal hierdoor makkelijker los komen.

Uw vakbekwame loodgieter

Het is vaak lastig om een verstopping in de afvoer onder het toilet zelf te verhelpen. Het is om deze reden raadzaam om te vertrouwen op uw vakbekwame loodgieter in Zwijndrecht. Onze loodgieter heeft de kennis en ervaring om uw toilet op professionele wijze te ontstoppen, zonder hierbij schade aan de afvoer aan te richten. Ook het milieu wordt bij onze ontstoppingsmethoden niet onnodig zwaar belast. Wij spuiten de afvoer voor u door, daarnaast proberen we een prop met restafval uit de afvoer los te trekken.

Waarom kiest u voor ons

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Snelle en vakkundige dienstverlening
  • Betrouwbaar loodgietersbedrijf
  • Service staat voorop

Ma t/m zo bereikbaar