Daklekkage in Zwijndrecht opsporen en laten verhelpen

Heeft u momenteel te maken met een daklekkage in Zwijndrecht of de omgeving hiervan? Probeer het oplossen hiervan niet te lang uit te stellen. Een daklekkage kan nare gevolgen hebben. Denk bijvoorbeeld aan houtrot in de houten constructie onder de dakbedekking. Houtrot is niet alleen lastig te verhelpen. Ook kan dit de stabiliteit van uw dakconstructie ernstig verzwakken. Het vervangen van houten balken onder de dakbedekking kan noodzakelijk zijn om de schade te herstellen. Onze loodgieters hebben een ruime ervaring in het oplossen van een daklekkage in Zwijndrecht. Ze zijn u graag van dienst!

Opsporen van een daklekkage in Zwijndrecht

Met het blote oog een daklekkage in Zwijndrecht opsporen is vaak niet eenvoudig. daklekkage De bron van zo’n lekkage is normaliter dermate klein, dat deze nauwelijks te achterhalen valt zonder professionele hulpmiddelen. Onze loodgieters hebben de kennis en ervaring om u hierbij te helpen. Allereerst zal geprobeerd worden het vochtspoor te volgen tot aan de bron. Wanneer dit niet mogelijk blijkt te zijn, worden andere hulpmiddelen ingezet. Een speciale camera of bijvoorbeeld een kleurstof zijn hier voorbeelden van. Het is afhankelijk van de aard van de daklekkage, welk hulpmiddel het meest geschikt is voor het opsporen hiervan.

Met spoed een lekkage aan het dak laten verhelpen

Zoals eerder genoemd werd, is het bij een lekkage aan het dak in Zwijndrecht belangrijk om zo snel mogelijk voor een oplossing te zorgen. U kunt zelf proberen het vocht wat vrijkomt bij de lekkage op te vangen. Zo voorkomt u dat de schade erger wordt. Daarnaast kunt u rekenen op onze spoeddienst. Deze staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Indien een structurele oplossing niet direct verzorgd kan worden, bijvoorbeeld door hele ruige weersomstandigheden, dan helpt de loodgieter u met een tijdelijke oplossing. Het voorkomt een verergering van de schade aan uw dakconstructie. Op een later moment wordt vervolgens voor een blijvende oplossing gezorgd.

Waarom kiest u voor ons

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Snelle en vakkundige dienstverlening
  • Betrouwbaar loodgietersbedrijf
  • Service staat voorop

Ma t/m zo bereikbaar