Wanneer u op het punt staat om uw huidige woning uit te breiden of een compleet nieuwe woning te laten bouwen, kunt u er bijna niet aan ontkomen: leidingwerk! Op internet vindt u steeds meer informatie over het uitvoeren van leidingwerk. Denk aan het aanleggen van nieuwe leidingen, het verleggen van bestaande leidingen, of het aansluiten van radiatoren op leidingen. Vaak blijkt echter dat particulieren niet over het juiste gereedschap en de benodigde ervaring beschikken om dergelijke klussen zonder latere problemen uit te voeren. U moet er immers niet aan denken dat u te maken krijgt met lekkages, verstoppingen, enzovoorts. Reden genoeg om onze hulp te schakelen voor het uitvoeren van leidingwerk in Zwijndrecht. Zo bent u verzekerd van een vakkundige en professionele uitvoering!

Nieuwe leidingen aanleggen in uw woning

Een nieuwe leiding aanleggen is ingewikkelder dan veel mensen op voorhand denken. Bij het aanleggen van leidingen is het erg belangrijk dat de leidingstukken naadloos op elkaar aansluiten, om te voorkomen dat er speling tussen de leidingstukken ontstaat. Het vocht kan uit de leidingen sijpelen en vervolgens in uw woning trekken. Voor het aansluiten van leidingstukken is een speciaal tangetje nodig, die voorkomt dat er speling ontstaat. Wij beschikken over dit gereedschap en hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten leidingwerk in en rondom woningen.

Onderhoud aan leidingwerk uitvoeren

Leidingwerk in ZwijndrechtNadat u de leidingen in uw woning aan heeft laten leggen blijft het belangrijk om op de hulp van ons loodgietersbedrijf te rekenen. Het is namelijk essentieel dat de leidingen eens per twee tot drie jaar worden onderhouden. Met een preventieve lekdetectie kunnen we achterhalen of er sprake is van een lekkage rond uw leidingen. Mocht dit het geval zijn, dan zorgen we direct voor een passende oplossingen om waterschade te voorkomen.

Waarom kiest u voor ons

  • Bereikbaar bij spoed
  • Snelle en vakkundige dienstverlening
  • Betrouwbare monteurs
  • Service staat voorop

Ma t/m za bereikbaar