lekkages zwijndrechtNaast verstoppingen in uw afvoer, een haperende CV ketel of kapotte leidingen, zijn ook lekkages een van de vervelendste problemen in woningen. Lekkages kunnen voorkomen onder uw dak, bijvoorbeeld na hevige regenval, rondom leidingen of bijvoorbeeld bij apparaten als een wasmachine of vaatwasser. Niet alleen is het lastig om de lekkage steeds te moeten opruimen, het is ook zonde van het verloren water en eventuele schade die ontstaat bij lekkage. Denk bijvoorbeeld aan rottend hout onder uw dak, waterschade op uw documenten, enzovoorts. Genoeg redenen om lekkages in Zwijndrecht aan te laten pakken door een erkende loodgieter. Onze loodgieters zijn ervaren in het traceren en verhelpen van lekkages in woningen en bedrijfspanden in Zwijndrecht.

Lekkages verhelpen in Zwijndrecht

De bron van een lekkage is niet altijd even snel gevonden, doordat het water overal vandaan lijkt te komen. Toch gaat het vaak om slechts een klein plekje in de afvoer van bijvoorbeeld uw vaatwasser, waar het water uit kan ontsnappen. Bij lekkage onder uw dak ligt dit iets gecompliceerder en kan de bron groter zijn. Ook bij lekkage rondom leidingen is het niet altijd makkelijk om het probleem aan te pakken, zeker omdat leidingen vaak gedeeltelijk onder uw woning of tuin lopen.

Onze loodgieters komen graag bij u langs om de bron van uw lekkage te traceren en direct voor u te verhelpen. Soms is het voldoende om een leiding te dichten, in andere gevallen zult u een klein stukje leiding moeten vervangen om lekkage tegen te gaan.

Waarom kiest u voor ons

  • Bereikbaar bij spoed
  • Snelle en vakkundige dienstverlening
  • Betrouwbaar loodgietersbedrijf
  • Service staat voorop

Ma t/m za bereikbaar