Hieronder leest u alle veelgestelde vragen van onze klanten. Staat uw vraag er toevallig niet tussen? Neem contact met ons op, door te bellen naar 078-6513208.

We verhelpen lekkages en we repareren en onderhouden uw cv ketel en daarnaast bieden we een spoedservice. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor leidingwerk, sanitair en het installeren van een radiator. Heeft u vragen over onze werkzaamheden? Neem contact met ons op!

Wij zijn werkzaam in Zwijndrecht en omstreken.

U kunt een afspraak maken door te bellen naar 078-6513208.

Een lekkage kan veel schade veroorzaken. Om de schade te beperken kunt u druppels water opvangen in een emmer en zo snel mogelijk een loodgieter laten komen. In het geval van vochtplekken is het niet verstandig om de muur meteen open te breken. De plaats van de vochtplekken is niet altijd de plaats van de lekkage zelf, u kunt dus de muur voor niets openbreken. De loodgieters van Oomen Loodgieters kunnen het probleem voor u oplossen.

Als uw cv-ketel het niet meer doet kan dit komen doordat er geen stroomtoevoer meer is. Dit kunt u controleren door in de meterkast naar de aardlekschakelaar te kijken. Als deze is omgeslagen is de stroom het probleem. Als de aardlekschakelaar niet is omgeslagen heeft de cv-ketel waarschijnlijk last van een storing. U kunt dit proberen zelf op te lossen, maar u kunt ook een loodgieter inschakelen.

Heeft u last van een verstopping? In veel gevallen kunt u zelf het toilet ontstoppen. U kunt hiervoor een traditionele ontstopper gebruiken. Deze zal met behulp van druk het vuil in de wc losmaken, waarna het doorgespoeld kan worden. Een tweede optie is een chemische ontstopper. Dit middel lost de verstopping op en is te koop bij veel doe-het-zelf winkels. Als u er zelf niet uitkomt, is het altijd een goed idee om een loodgieter te bellen zodat hij het probleem voor u op kan lossen.

Meestal ligt het gebrek aan warm water in huis aan de cv-ketel of aan de thermostaatkraan. Als het aan de cv-ketel ligt, komt dit door een storing. Vaak laat de cv-ketel dan een code zien om u te vertellen wat er mis is. Door de cv-ketel te ontluchten kunt u het probleem vaak al oplossen. Als de kranen geen warm water meer geven, maar de verwarming het nog wel doet, ligt het probleem waarschijnlijk niet bij de cv-ketel maar de thermostaatkraan.

Waarom kiest u voor ons

  • Bereikbaar bij spoed
  • Snelle en vakkundige dienstverlening
  • Betrouwbaar loodgietersbedrijf
  • Service staat voorop

Ma t/m za bereikbaar