Lekkages vormen voor veel woningbezitters een van de grootste ergernissen. Dit heeft twee redenen, namelijk: de bron van een lekkage is vaak zeer moeizaam te achterhalen en een lekkage kan voor een blijvende waterschade aan uw woning zorgen. Denk bijvoorbeeld aan lelijke schimmelplekken die op uw muren, vloeren en plafonds kunnen ontstaan. Reden genoeg om bij een lekkage zo snel mogelijk de hulp van onze spoedloodgieter in Zwijndrecht in te schakelen! Onze loodgieter uit Zwijndrecht komt zo snel mogelijk bij u langs om een passende oplossing te bieden voor uw probleem. U kunt niet alleen voor het oplossen van lekkages op onze hulp rekenen, maar ook voor het oplossen van verschillende andere complicaties.

Wanneer kan ik de spoedloodgieter inschakelen?

De spoedloodgieter is op ieder moment van de dag in te schakelen. Niet alleen tijdens de vaste kantooruren komen we bij u langs om hulp te bieden, ook daarbuiten kunt u op de hulp van de spoedloodgieter rekenen. U kunt een spoedloodgieter inschakelen voor het oplossen van lekkages, maar bijvoorbeeld ook voor problemen met de cv-ketel in huis, met een verstopte afvoer, enzovoorts. Net als een lekkage zorgen ook dergelijke complicaties voor veel frustraties. Mede doordat storingen en verstoppingen vaak erg lastig zelf op te lossen zijn. Het spreekt voor zich dat sommige klussen ook tot een volgende dag kunnen wachten.

Spoedloodgieter Zwijndrecht

Zelf storingen in de cv-ketel oplossen

In sommige gevallen is een storing in de cv-ketel relatief eenvoudig zelf op te lossen, door de foutcode op het display van de cv-ketel op te zoeken in de handleiding van de cv-ketel. Soms blijkt het voldoende te zijn om de cv-ketel te resetten, waarmee verdere problemen voorkomen kunnen worden. Mocht het resetten van de cv-ketel niet voor het gewenste resultaat zorgen, dan kunt u alsnog hulp van een de spoedloodgieter uit Zwijndrecht inschakelen.

Waarom kiest u voor ons

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Snelle en vakkundige dienstverlening
  • Betrouwbaar loodgietersbedrijf
  • Service staat voorop

Dagelijks bereikbaar

078-6513208