Het werk van een loodgieter is zeer divers, als we de loodgieter uit Zwijndrecht mogen geloven. Deze loodgieter helpt dagelijks diverse particuliere woningbezitters bij het onderhouden van de loodgieterselementen in hun woning. Het is erg belangrijk om regelmatig onderhoud aan leidingen, de afvoer en bijvoorbeeld de cv-ketel in huis uit te laten voeren, om de kans op complicaties zo klein mogelijk te maken. Wanneer loodgieterselementen niet of niet vaak genoeg onderhouden worden, kan dit betekenen dat u te maken krijgt met lekkages, storingen en verstoppingen. Onze loodgieters staan voor u klaar om hulp te bieden! Wij helpen u echter met meer dan alleen het onderhouden van loodgieterselementen.

Hulp bij een nieuw-, aan- of verbouw van uw woning

Ook bij de nieuw-, aan- of verbouw van een woning kunt u de hulp van een loodgieter goed gebruiken. Bij dergelijke werkzaamheden kunt u niet ontkomen aan het leggen van leidingen, het installeren van een nieuwe cv-ketel, of het aansluiten van sanitaire voorzieningen op de afvoer in huis. Hoewel er op internet steeds meer informatie over dergelijke klussen te vinden is, blijft het raadzaam om een loodgieter inschakelen. Het komt namelijk geregeld voor dat dergelijke klussen niet op de juiste wijze worden uitgevoerd, met alle gevolgen van dien. Denk bijvoorbeeld aan verkeerd aangesloten leidingstukken, waarbij er speling tussen de leidingstukken ontstaat.

Direct een loodgieter inschakelen voor deze klussen? Neem dan gelijk contact met ons op!

Advies van een loodgieter

Tot slot kan een loodgieter u van passend advies voorzien over verschillende loodgieterszaken. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van een nieuwe cv-ketel, waarbij u de keuze heeft uit tal van verschillende modellen. Wij helpen u bij het in kaart brengen van de cv-ketels die voor u interessant kunnen zijn. Wilt u bijvoorbeeld een losse cv-ketel, of kiest u voor een zogenaamde combiketel?