Wanneer heeft u de luchtkanalen van uw woning voor het laatst laten reinigen door een ervaren loodgieter? Veel woningbezitters hebben geen idee wat het belang is van het regelmatig reinigen van de ventilatiekanalen in hun woning. Dit resulteert in het feit dat de luchtkanalen in woningen in geen jaren worden schoongemaakt, waardoor het binnenklimaat steeds minder prettig zal worden. Een gemiddeld huishouden van vier personen zal al snel tien tot vijftien liter aan afvalstoffen produceren per dag! Dit is een enorme hoeveelheid, die door de dag heen zo goed mogelijk uit uw woning gevoerd zou moeten worden. De luchtkanalen van uw woning spelen hier een belangrijke rol in. Via de luchtkanalen wordt de verontreinigde lucht afgevoerd en schone lucht van buiten naar binnen gevoerd. Reden genoeg om uw luchtkanalen te laten reinigen door onze loodgieter in Zwijndrecht.

Een lager energieverbruik met schone luchtkanalen

Niet alleen dragen schone luchtkanalen in uw woning bij aan een betere gezondheid van u en uw gezinsleden, ook zorgen schone luchtkanalen voor een lager energieverbruik. Dit klinkt wellicht onlogisch, omdat er bij sterk vervuilde luchtkanalen minder lucht van buiten uw woning binnen zal komen. Uit onderzoek blijkt echter dat schone lucht relatief makkelijker te verwarmen is dat verontreinigde lucht wat al in een woning aanwezig is. Dit maakt het des te aantrekkelijker om de luchtkanalen van uw woning schoon te laten maken door een loodgieter van ons loodgietersbedrijf.

Direct hulp nodig? Wij helpen u graag!

Als u de luchtkanalen van uw woning direct wilt laten schoonmaken staan wij voor u klaar! Wij hebben een ruime ervaring in het reinigen van luchtkanalen in particuliere woningen, waardoor we u snel en vakkundig van dienst kunnen zijn. Energieleveranciers hebben onderzocht dat de ventilatiekanalen in woningen ongeveer een keer vijf à zes jaar onderhouden zouden moeten worden.